Όλα του γάμου δύσκολα

ΕΛΛΗ ΣΑΡΑΝΤΗ
Εκδόσεις: Επιφανείου<
Σελίδες:195

Όλα του γάμου δύσκολα. Που αντί για λεμονανθούς και μουσικές, μήνες του μέλιτος και ευχές, εισπράττεις άλλα. Που αν και έχεις εισπράξει κάποια από τα προαναφερθέντα, να εκμηδενίζονται και να αναιρούνται από τα μετέπειτα.
Χθες διαλύθηκε ο τρίτος μου γάμος. Ουσιαστικά δε διαλύθηκε αλλά το 'σκασε ο γαμπρός. Στο δεύτερο το 'σκασα εγώ και χθες το 'σκασε εκείνος. Τώρα, ποια ηλικία έχω; Θα δυσκολευτείς να το πιστέψεις, είμαι όμως μόνο εικοσιτριών χρόνων. Πότε πρόλαβα;
Σαμπώς εγώ το κατάλαβα;
Το μόνο ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι ότι είμαι μία, γινόμαστε δύο, ξανά μία, και πάλι δύο και από χτες ευτυχώς μόνο μία. Ουδέποτε τρεις. Κι αυτό είναι ευτύχημα.
Τώρα θα με ρωτήσεις, γιατί; Το γιατί είναι μια άλλη υπόθεση. Θα σου τα διηγηθώ όμως όλα. Μην ανησυχείς.

2003-05-15 22:18:29