Οι φίλοι του τρόμου καλά θα κάνουν να ετοιμαστούν για την επιστροφή τους στο «The Haunting of Hill House» για νέες... συγκινήσεις!

Η πιο επιτυχημένη σειρά τρόμου του 2018 που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, επιστρέφει με νέα επεισόδια, ιστορία και χαρακτήρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ξανά ο Μάικ Φλάναγκαν και μαζί με τον παραγωγό Τρέιβορ Μέισι, αφήνουν στην ησυχία τους την πολύπαθη οικογένεια Κρέιν για να μας αφηγηθούν μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όπως και στην πρώτη σεζόν τα νέα επεισόδια βασίζονται στα τρομακτικά γεγονότα βιβλίου και το teaser που έχει κυκλοφορήσει ήδη, θα βοηθήσει τους μυημένους να μαντέψουν...

Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν...  Μετά το βιβλίο της Σίρλεϊ Τζάκσον σειρά έχει η κλασική νουβέλα «Το στρίψιμο της βίδας» του Τζέιμς Χένρι. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1898 και παρακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής γκουβερνάντας που αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο ορφανών, της Φλόρας και του Μάιλς, σ’ ένα επιβλητικό σπίτι στην αγγλική εξοχή. Η προσωπικότητα των παιδιών την σαγηνεύει, ώσπου αντιλαμβάνεται μεταφυσικές παρουσίες που τα παρακολουθούν και τα καλούν κοντά τους. Από αυτό το σημείο, παρακολουθούμε την αγωνιώδη πάλη της να προστατέψει τη Φλόρα και τον Μάιλς από το κακό που τα παραμονεύει και να διαφυλάξει την παιδική τους αθωότητα. Ή μήπως είναι όλα προϊόν της παράνοιάς της;

Ο τίτλος της της δεύτερης σεζόν θα είναι «The Haunting of Bly Manor» (Bly Manor είναι το μέρος όπου τοποθετείται η ιστορία στη νουβέλα), ενώ η συμφωνία μεταξύ Φλάναγκαν και Netflix είναι πολυετής και θα περιλαμβάνει κι άλλες σεζόν με διαφορετική θεματολογία, οπότε προετοιμαστείτε για γερές δόσεις τρόμου.

Η δεύτερη σεζόν θα επιστρέψει στο Netflix το 2020.