Η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχτηκε ως η πιο επιδραστική χρήστης του Twitter για το 2018, παρότι το χρησιμοποίησε για να τουητάρει, μόλις 13 φορές μέσα στον χρόνο!

Η εταιρεία ανάλυσης κοινωνικών δικτύων brandwatch δημοσίευσε χθες την ετήσια λίστα της με τους διάσημους με την περισσότερη επίδραση, στην οποία η Σουίφτ ως πρώτη σημείωσε σκορ 98 στα 100. 

Η περσινή «νικήτρια» Κέιτι Πέρι, φέτος βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 96 πόντους, αφήνοντας πίσω της τις Κιμ Καρντάσιαν, Ντέμι Λοβάτο και Έλεν ΝτεΤζένερις. 

Το τελικό σκορ λέγεται ότι διαμορφώνεται βάσει της πραγματικής ενασχόλησης και αντίστοιχα επίδρασης των λογαριασμών τους, μαζί με άλλες μετρήσεις του Twitter.

Στο μεταξύ, σχεδόν εξίσου αδιάφορος με την Σουίφτ στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο είναι και ο Τζάστιν Μπίμπερ, χωρίς ωστόσο να του στερήσει την τρίτη θέση στο αντίστοιχο top 5 των ανδρών

Αναλυτικά τα ονόματα:

Οι 5 πιο επιδραστικές γυναίκες στο Twitter για το 2018:

  1. Τέιλορ Σουίφτ
  2. Κέιτι Πέρι
  3. Κιμ Καρντάσιαν
  4. Ντεμι Λοβάτο
  5. Έλεν ΝτεΤζένερις

 

 

Οι 5 πιο επιδραστικοί άνδρες στο Twitter για το 2018:

  1. Λίαμ Πέιν
  2. Ντόναλντ Τραμπ
  3. Τζάστιν Μπίμπερ
  4. Μπάρακ Ομπάμα
  5. Κριστιάνο Ρονάλντο

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Κέιτι Πέρι εκτόπισε την Τέιλορ Σουίφτ από την κορυφή της λίστας με τις πιο υψηλά αμειβόμενες γυναίκες στη μουσική, καθώς για το χρονικό διάστημα Ιουνίου 2017-Ιουνίου 2018 έβγαλε 83 εκατ. δολάρια, έναντι των 80 εκατ. δολαρίων της Σουίφτ.