
Υλικά
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 200γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 200γρ. μανιτάρια Porto Bello
- 150γρ. φρέσκα άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες.
- 150 ml. Παρθένο Σησαμέλαιο
- ½ φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 αυγά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Δενδρολίβανο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο βραστό και αλατισμένο νερό για 8-9 λεπτά περίπου, προσέχοντας όμως να μην παραβράσουν. Τις στραγγίζουμε, τις περιχύνουμε με λίγο σησαμέλαιο και τις κρατάμε ζεστές.
- Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε όλα τα μανιτάρια και ψήνουμε για λίγο με το σκόρδο και λίγο δενδρολίβανο.
- Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και τα αυγά, ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και τις αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα