
Υλικά (4 μερίδες)
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 2 φλ. άγριο ρύζι
- ½ φλ. λάδι
- 2 καρότα
- 1 φλ. αρακά κατεψυγμένο
- 1 κρεμμύδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.γλ. σκόνη λαχανικών
- 5 φλ. νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε το κοτόπουλο και τα καρότα σε μικρά κομμάτια.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
- Μετά ρίχνουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε καλά μέχρι να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα καρότα, τον αρακά και το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε το νερό, τη σκόνη λαχανικών,τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου μισή ώρα.
- Ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε που και που. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα όταν έχει απορροφηθεί όλο το νερό.