
Υλικά:
- ρύζι για πιλάφι
- λουκάνικα Φρανκφούρτης
- φέτες μπέικον
- κάρυ
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το ρύζι προσθέτοντας το αλάτι. Εγώ βάζω 2 ποτήρια νερό για ένα ποτήρι ρύζι.
- Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, σε τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το μπέικον που το έχουμε ψιλοκόψει, μαζί με τα λουκάνικα που έχουμε κόψει σε λεπτές ροδέλες.
- Προσθέτουμε το ρύζι, το κάρυ και ανακατεύουμε. Σε 1-2 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Τρώγεται και σε θερμοκρασία δωματίου.