Πώς εκφράζει την σεξουαλικότητά του το κάθε ζώδιο
Ζώδια και σεξ: Tι προτιμά το καθένα στο κρεβάτι

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε τι του αρέσει στο σεξ. Το e-zwdia.gr μας δίνει τα φώτα του:

ΚΡΙΟΣ
Είστε πρωταθλητές στο σεξ. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, σας δίνει δύναμη και τεράστια αντοχή. Ο τρόπος σας είναι αρπακτικός, προσανατολισμένος στον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Το φλερτ σας είναι απροκάλυπτα σεξουαλικό, δεδομένου ότι η δύναμη είναι για σας ερωτικό αφροδισιακό.

Είστε φωτιά και θέλετε να πάρετε τα ηνία στο κρεβάτι. Είστε ορμητικοί και σας αρέσει το κυνήγι, αφού για σας είναι σίγουρα ένα μέρος της σεξουαλικής αποπλάνησης. Είστε αισθησιακοί και δεν είναι εύκολο για σας να εγκαταλείψετε τη σεξουαλική μάχη. Είστε και λίγο περίεργοι στον τρόπο που θέλετε να κάνετε έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αναμφισβήτητα ο πιο αισθησιακός, ο πιο αργός και ρυθμικός στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε το χρόνο σας. Το σεξ είναι περισσότερο σαν …ένα απολαυστικό γεύμα, έτσι δεν βιάζεστε. Θα πρέπει να είστε σε μια σταθερή σχέση και μία σχέση εμπιστοσύνης, για να απολαύσετε τον έρωτα. Θέλετε χάδια και σωματική διέγερση για να ανάψετε.

Είστε πολύ σαγηνευτικοί και απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα στη ζωή, όπως μεταξωτά σεντόνια, αρώματα και πλούσια γεύματα. Αν σας προσφέρουν φαγητό και σεξ, δεν θέλετε τίποτα άλλο στη ζωή σας. Μια προειδοποίηση όμως: Είστε λίγο τεμπέληδες, γι’ αυτό δεν θα ξυπνήσετε στις 3 το πρωί για να κάνετε έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε οι πιο άτακτοι από όλα τα ζώδια και απολαμβάνετε τα σεξουαλικά παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, είστε πνευματικά προκλητικοί και αυτό αντανακλάται και στο κρεβάτι. Με άλλα λόγια, όταν κάνετε έρωτα σας αρέσει να μιλάτε.

Μερικές φορές θέλετε να μιλήσετε για το σεξ περισσότερο από ό, τι να το κάνετε. Και δεδομένου ότι είστε ευφάνταστοι και σας αρέσει η ποικιλία, έχετε ένα οπλοστάσιο φαντασιώσεων στη διάθεσή σας. Είστε πνευματώδεις και πολύ διασκεδαστικοί εραστές. Έχετε μια άγρια επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία στις σχέσεις σας και δεν μπορούν να σας βάλουν σε ένα κλουβί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι και έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της αφής. Προς τα έξω μπορείτε να προσποιείστε ότι είστε χαρούμενοι, αλλά κάτω από το σκληρό κέλυφός σας, είστε πολύ αισθησιακοί και αγαπησιάρικοι.

Είστε τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά πλάσματα του ζωδιακού και κάνετε έρωτα χωρίς φραγμούς, όταν αγαπάτε, κι αυτό γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε τόσο πολύ, που μερικές φορές αισθάνεται λίγο να πνίγεται. Δεν κάνετε σεξ για το σεξ, γιατί είστε ευσυγκίνητα και ευαίσθητα πλάσματα και δεν θέλετε απλή σωματική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Είστε οι πραγματικοί εραστές του ζωδιακού. Ακτινοβολείτε σεξουαλική αυτοπεποίθηση και επιδεικνύετε τεράστια ενέργεια. Έχετε και βρυχηθμό! Αγαπάτε τον έρωτα και το φλερτ. Είστε βέβαια λίγο θεατρίνοι αλλά πολύ γενναιόδωροι, έτοιμοι να διερευνήσετε τα πάντα και είστε και τολμηροί.

Οι άλλοι δεν πρέπει να ξεχνάνε να σας επαινούν πάντα, ώστε να μην πληγωθεί το «εγώ» σας! Επιδιώκετε να σας παρακαλάνε και φροντίζετε τον εραστή σας στο κρεβάτι αλλά θέλετε να πάρετε ανταλλάγματα. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που μπορεί να είναι τόσο μαγικό και ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας όλα πρέπει να είναι τέλεια. Το κρεβάτι δεν πρέπει να τρίζει και ο φωτισμός να μην είναι πολύ δυνατός. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για σας ότι είστε πολύ επιλεκτικοί στους εραστές σας. Αν δεν σας κάνουν τη χάρη που ζητάτε θα τους διώξετε με την γκρίνια σας. Για σας το σεξ πρέπει να είναι τέλειο.

Το σεξ γίνεται για να ξεθάψετε τα βαθιά θαμμένα πάθη σας. Κι εάν κάποιος καταφέρει να σας σπάσει αυτόν τον κώδικα, θα γίνετε η δίνη της ζωής του. Αναζητάτε την έκσταση, ενεργοποιημένη από έναν εραστή που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να σας προσφέρει έναν ηγετικό ρόλο στον έρωτα και αισθησιακά και λάγνα ερωτικά βράδια.

ΖΥΓΟΣ
Θέλετε να πολιορκείστε ερωτικά και σεξ χωρίς ρομαντισμό είναι συνήθως ένα μεγάλο τίποτα. Επειδή κυβερνάστε από την Αφροδίτη, είστε πολύ αισθησιακοί, και όταν κάνετε έρωτα θέλετε απαλή μουσική, φως κεριών και ροδοπέταλα σπαρμένα παντού. Η όλη αισθητική πλευρά του έρωτα είναι πολύ σημαντική για σας.

Κάνοντας έρωτα σε ένα πολυτελές κρεβάτι, με την πανοραμική θέα του αστικού τοπίου είναι μια χαρά για σας. Το γρήγορο σεξ σε ένα κρυφό μέρος δεν σας εξιτάρει καθόλου. Θέλετε έναν εραστή που να είναι κομψός και όμορφος. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σας κάνει ευτυχισμένους, ίσως και πάρα πολύ σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς οι Σκορπιοί δεν παίζεστε στο σεξ… Κρατάτε μυστική τη σεξουαλική πλευρά σας, αλλά όταν είναι κάποιος στο κρεβάτι μαζί σας πρέπει να προσέχει! Είστε το ζώδιο του σεξ, της γέννησης, του θανάτου και της αναγέννησης και έχετε την ικανότητα να εξερευνήσετε τα σκοτεινά μέρη της ψυχής, εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να προχωρήσουν. Ας πούμε απλά ότι σας αρέσει η «ένταση». Έχετε πολύ ισχυρή λίμπιντο χωρίς ταμπού.

Βλέπετε το σεξ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τα μυστικιστικά βάθη της συγκίνησης, των συναισθημάτων και της ψυχής του αγαπημένου σας. Υπόσχεστε μόνο πάθος. Αλλά μερικές φορές γίνεστε καταναγκαστικοί και βασανιστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς οι Τοξότες είστε χαρούμενοι στον έρωτα, στην αγάπη και το ρομαντισμό. Επιζητάτε το ελεύθερο σεξ, τον ελεύθερο έρωτα, να προσφέρονται απλόχερα τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε επιλεκτικοί, αλλά άλλες φορές επιλέγετε να παραμείνετε μόνοι και άλλες, βιώνετε τον έρωτα μέσα από σύντομες περιπέτειες, ξέρετε εσείς. Το πιθανότερο είναι να έχετε περιστασιακό σεξ με φίλους ή αγνώστους. Το ανοιχτό μυαλό σας, σας κάνει κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικούς. Όταν βάλετε στόχο με το βέλος σας, κτυπάτε ακριβώς στο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε σοβαροί και δεν κάνετε ποτέ ανοησίες. Πολλοί θα σας πουν ότι δεν είστε ιδιαίτερα σέξι, αλλά αυτό το λένε γιατί φαίνεστε συντηρητικοί. Καίτε από πάθος αλλά δεν το ξέρετε μέχρι να το ανακαλύψετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε και χωρίς σεξ. Ξέρετε είστε πολύ φιλόδοξοι και λίγο κουραστικά πλάσματα και μερικές φορές άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα για σας.

Η σκέψη του περιστασιακού σεξ σας τρομάζει. Θα αράξετε σε μία σχέση όπου υπάρχει κατανόηση και που ο εραστής σας, σας ηρεμεί και μπορεί να βγάλει προς τα έξω τη σεξουαλικότητά σας και τον εσώτερο εαυτό σας. Είστε λίγο ντροπαλοί και δεν εμφανίζετε δημόσια την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ζώδιο του Αέρα, όπου τα πάντα είναι παράξενα, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα, και το σεξ πολύ δυνατό. Είστε ο …εφευρέτης του σεξ, αυτός που έχει τις πιο εφευρετικές και δημιουργικές ιδέες όταν πρόκειται για το κρεβάτι. Τα παιχνίδια, οι νέες θέσεις, τα ερωτικά λόγια σας ανάβουν στη στιγμή.

Έχετε, επίσης, μια παράξενη ικανότητα να διαχωρίζετε το συναίσθημα από το σεξ. Σε μια ερωτική σχέση πειραματίζεστε και είστε ανοιχτόμυαλοι αλλά δεν είστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό δεν είναι επειδή δεν σας νοιάζει, αλλά επειδή είστε αυτάρκεις και αναμένετε από τον εραστή σας να είναι κι αυτός έτσι.

ΙΧΘΥΣ
Εσείς είστε γεμάτοι με συναισθήματα και έχετε την επιθυμία να κρύψετε κάτω από τα σκεπάσματα τις ερωτικές σας διαθέσεις. Για σας η αγάπη και το σεξ είναι ένα και το αυτό και το σεξ είναι μια όμορφη φαντασίωση όπου θέλετε να βυθίσετε τον εραστή σας. Είστε τόσο ελκυστικοί και ρομαντικοί αλλά ο ρευστός χαρακτήρας σας δεν βλέπει κανένα σύνορο μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου.

Το σεξ μέσα ή κοντά σε νερό σας εξιτάρει πολύ. Μια βουτιά στη θάλασσα θα ήταν ό, τι καλύτερο, και το αισθησιακό σεξ είναι number one για σας. Ενώ είστε σεξουαλικοί, το σεξ δεν είναι για σας πραγματικά προτεραιότητα εκτός κι εάν πρόκειται να θεραπεύσετε τον εραστή σας με αυτό.

Send to Facebook

Αποκάλυψη

Πολλές οι συζητήσεις γύρω από το σεξ και πώς θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τον/την σύντροφό μας. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 4 πράγματα που ερεθίζουν περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, έχει επικρατήσει η άποψη, ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θέλουν τα γλυκούλικα και τρυφερά...

14/10/2018 16:06

Μάθε τι ύψος έχει αυτός που σε ενδιαφέρει!

Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες απ'όσες του αναλογούν Θέλετε να ξέρετε αν ο άνδρας, με τον οποίο σχετίζεστε, θα σας απατήσει; Μάθετε τι ύψος έχει. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν ερευνητές του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Έρευνα που έκαναν σε...

10/10/2018 11:53

Θεϊκό

Δεν ξέρουμε πόσο θρήσκος ήταν ή δεν ήταν αυτός ο οποίος σκέφτηκε να ονομάσει έτσι τη στάση αυτή, αλλά έτσι όπως την περιέγραψε πράγματι το όνομα αυτό της ταιριάζει. Εκείνος ξαπλώνει στο κρεβάτι και βάζει το κεφάλι του αναπαυτικά πάνω σε ένα μαξιλάρι. Εκείνη του γυρίζει την πλάτη και κάθεται πάνω του περνώντας τα πόδια της κάτω...

09/10/2018 12:06

Η πρωινή ιεροτελεστία που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι χαρούμενη

Η life coach Sylvia LaFair έφτιαξε μια λίστα με τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να ξεκινά η μέρα σου με σωστό τρόπο. Είσαι ευτυχισμένη με τη ζωή σου; Κάνε το τεστ ψυχολογίας! Η ίδια εξηγεί πως αυτά είναι τα πράγματα που αναθέτει και στους πελάτες της για να έχουν μια αποτελεσματική και θετική μέρα, το οποίο –...

08/10/2018 06:56

Για την καλή υγεία σώματος και μυαλού

Το σεξ είναι καλό για την καλή υγεία και του σώματος και του μυαλού. Δείτε μόνο πέντε από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η συνεχής αποχή από το σεξ στην υγεία σας: 1. Αγχος Το σεξ βοηθά τους ανθρώπους να αποβάλλουν το πολύ άγχος, καθώς απελευθερώνονται χημικές ουσίες όπως οι ενδορφίνες και η ωκυτοκίνη που μας βοηθούν...

06/10/2018 17:22

Ανασφάλεια στη σχέση σου;

  Όλες λίγο πολύ σαν γυναίκες έχουμε αυτό που οι άντρες αποκαλούν “γυναικεία ανασφάλεια”. Όσο και να μη μας αρέσει είναι η πραγματικότητα. Όμως, μήπως ήρθε η ώρα να προβάλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να τ' αφήσεις όλα τα υπόλοιπα στην άκρη; Για θυμήσου πόσες φορές στάθηκες μπροστά στον καθρέπτη, ξεθάβοντας ρούχα και ρούχα...

05/10/2018 07:02

Είστε "screamer";

Όπως έχουμε ξανατονίσει πολλάκις από αυτήν εδώ τη στήλη το σεξ είναι μια από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες της καθημερινής μας δραστηριότητας, προορισμένη να μας χαρίσει ηδονή, απόλαυση και πάνω από όλα καλή σωματική και ψυχική υγεία. Στη διάρκεια του σεξ, όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους… βίτσια, τα δικά τους φετίχ...

03/10/2018 07:04

Υγιής σχέση

Ας το παραδεχτούμε... Όσο και αν το θέλεις, το «για πάντα» δεν υπάρχει. Αν θέλεις, ωστόσο, η σχέση σου να είναι υγιής και με διάρκεια, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τα παρακάτω έξυπνα βήματα. 1. Αποκτήστε από κοινού ένα αγαπημένο spot μέσα στην πόλη, στο οποία θα καταφεύγετε παρέα, προκειμένου να αποφορτιστείτε από την φορτωμένη...

25/09/2018 07:01

Νομίζεις ότι είναι δύσκολο; Ε όχι

Είσαι single και δε βλέπεις να αλλάζεις κατάσταση σύντομα. Έχεις αναρωτηθεί γιατί; Γιατί ενώ θέλεις επιτέλους μία σχέση εκείνη δεν έρχεται; Έχεις σκεφτεί ποτέ τι εντύπωση δίνεις στους άντρες; Όχι δε σου λέω να αλλάξεις χαρακτήρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να δώσεις βάση σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Nα φαίνεσαι...

24/09/2018 07:03

Γυναικείος οργασμός

Κι όμως… Ακόμα και στις μέρες μας, υπάρχει σημαντικό ποσοστό ενήλικων γυναικών που παραμένουν εντελώς «ξένες» με το σώμα τους. Αν και υποτίθεται ότι στην εποχή μας τα ταμπού έχουν σπάσει και οι γυναίκες έχουν μπει σε μια πιο προοδευτική και απελευθερωμένη σε σχέση με το παρελθόν φάση, η σκληρή αλήθεια έρχεται να μας διαψεύσει. Πρόσφατη...

21/09/2018 07:04

Έρευνα

  Η όσφρηση είναι ίσως πιο έντονη από τις αισθήσεις μας. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη μνήμη κι έτσι μπορεί να ξυπνήσει πολύ εύκολα τις ορμές και το υποσυνείδητο κάποιου. Πολλά είναι λοιπόν αυτά που μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ορμή κι επιθυμία. Η διατροφή, το άγχος, και πολλά άλλα. Σχετικές...

17/09/2018 06:48

Κορύφωση στο sex

Υπάρχουν οργασμοί, και υπάρχουν συγκλονιστικοί οργασμοί. Γιατί να μην επιλέξετε το τόξο της σταδιακής και έντονης κορύφωσης, που θα κάνει όλο σας το σώμα να πονάει; Ξέρουμε ότι οι γυναίκες συνήθως λατρεύουν αυτό το είδος της αργής εναρμόνισης των σωμάτων. Η γυναίκα φτάνει σε απίστευτα επίπεδα διέγερσης κατ΄αυτόν τον τρόπο,...

16/09/2018 06:57

Back to Top