Πώς εκφράζει την σεξουαλικότητά του το κάθε ζώδιο
Ζώδια και σεξ: Tι προτιμά το καθένα στο κρεβάτι

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε τι του αρέσει στο σεξ. Το e-zwdia.gr μας δίνει τα φώτα του:

ΚΡΙΟΣ
Είστε πρωταθλητές στο σεξ. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, σας δίνει δύναμη και τεράστια αντοχή. Ο τρόπος σας είναι αρπακτικός, προσανατολισμένος στον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Το φλερτ σας είναι απροκάλυπτα σεξουαλικό, δεδομένου ότι η δύναμη είναι για σας ερωτικό αφροδισιακό.

Είστε φωτιά και θέλετε να πάρετε τα ηνία στο κρεβάτι. Είστε ορμητικοί και σας αρέσει το κυνήγι, αφού για σας είναι σίγουρα ένα μέρος της σεξουαλικής αποπλάνησης. Είστε αισθησιακοί και δεν είναι εύκολο για σας να εγκαταλείψετε τη σεξουαλική μάχη. Είστε και λίγο περίεργοι στον τρόπο που θέλετε να κάνετε έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αναμφισβήτητα ο πιο αισθησιακός, ο πιο αργός και ρυθμικός στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε το χρόνο σας. Το σεξ είναι περισσότερο σαν …ένα απολαυστικό γεύμα, έτσι δεν βιάζεστε. Θα πρέπει να είστε σε μια σταθερή σχέση και μία σχέση εμπιστοσύνης, για να απολαύσετε τον έρωτα. Θέλετε χάδια και σωματική διέγερση για να ανάψετε.

Είστε πολύ σαγηνευτικοί και απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα στη ζωή, όπως μεταξωτά σεντόνια, αρώματα και πλούσια γεύματα. Αν σας προσφέρουν φαγητό και σεξ, δεν θέλετε τίποτα άλλο στη ζωή σας. Μια προειδοποίηση όμως: Είστε λίγο τεμπέληδες, γι’ αυτό δεν θα ξυπνήσετε στις 3 το πρωί για να κάνετε έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε οι πιο άτακτοι από όλα τα ζώδια και απολαμβάνετε τα σεξουαλικά παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, είστε πνευματικά προκλητικοί και αυτό αντανακλάται και στο κρεβάτι. Με άλλα λόγια, όταν κάνετε έρωτα σας αρέσει να μιλάτε.

Μερικές φορές θέλετε να μιλήσετε για το σεξ περισσότερο από ό, τι να το κάνετε. Και δεδομένου ότι είστε ευφάνταστοι και σας αρέσει η ποικιλία, έχετε ένα οπλοστάσιο φαντασιώσεων στη διάθεσή σας. Είστε πνευματώδεις και πολύ διασκεδαστικοί εραστές. Έχετε μια άγρια επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία στις σχέσεις σας και δεν μπορούν να σας βάλουν σε ένα κλουβί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι και έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της αφής. Προς τα έξω μπορείτε να προσποιείστε ότι είστε χαρούμενοι, αλλά κάτω από το σκληρό κέλυφός σας, είστε πολύ αισθησιακοί και αγαπησιάρικοι.

Είστε τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά πλάσματα του ζωδιακού και κάνετε έρωτα χωρίς φραγμούς, όταν αγαπάτε, κι αυτό γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε τόσο πολύ, που μερικές φορές αισθάνεται λίγο να πνίγεται. Δεν κάνετε σεξ για το σεξ, γιατί είστε ευσυγκίνητα και ευαίσθητα πλάσματα και δεν θέλετε απλή σωματική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Είστε οι πραγματικοί εραστές του ζωδιακού. Ακτινοβολείτε σεξουαλική αυτοπεποίθηση και επιδεικνύετε τεράστια ενέργεια. Έχετε και βρυχηθμό! Αγαπάτε τον έρωτα και το φλερτ. Είστε βέβαια λίγο θεατρίνοι αλλά πολύ γενναιόδωροι, έτοιμοι να διερευνήσετε τα πάντα και είστε και τολμηροί.

Οι άλλοι δεν πρέπει να ξεχνάνε να σας επαινούν πάντα, ώστε να μην πληγωθεί το «εγώ» σας! Επιδιώκετε να σας παρακαλάνε και φροντίζετε τον εραστή σας στο κρεβάτι αλλά θέλετε να πάρετε ανταλλάγματα. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που μπορεί να είναι τόσο μαγικό και ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας όλα πρέπει να είναι τέλεια. Το κρεβάτι δεν πρέπει να τρίζει και ο φωτισμός να μην είναι πολύ δυνατός. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για σας ότι είστε πολύ επιλεκτικοί στους εραστές σας. Αν δεν σας κάνουν τη χάρη που ζητάτε θα τους διώξετε με την γκρίνια σας. Για σας το σεξ πρέπει να είναι τέλειο.

Το σεξ γίνεται για να ξεθάψετε τα βαθιά θαμμένα πάθη σας. Κι εάν κάποιος καταφέρει να σας σπάσει αυτόν τον κώδικα, θα γίνετε η δίνη της ζωής του. Αναζητάτε την έκσταση, ενεργοποιημένη από έναν εραστή που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να σας προσφέρει έναν ηγετικό ρόλο στον έρωτα και αισθησιακά και λάγνα ερωτικά βράδια.

ΖΥΓΟΣ
Θέλετε να πολιορκείστε ερωτικά και σεξ χωρίς ρομαντισμό είναι συνήθως ένα μεγάλο τίποτα. Επειδή κυβερνάστε από την Αφροδίτη, είστε πολύ αισθησιακοί, και όταν κάνετε έρωτα θέλετε απαλή μουσική, φως κεριών και ροδοπέταλα σπαρμένα παντού. Η όλη αισθητική πλευρά του έρωτα είναι πολύ σημαντική για σας.

Κάνοντας έρωτα σε ένα πολυτελές κρεβάτι, με την πανοραμική θέα του αστικού τοπίου είναι μια χαρά για σας. Το γρήγορο σεξ σε ένα κρυφό μέρος δεν σας εξιτάρει καθόλου. Θέλετε έναν εραστή που να είναι κομψός και όμορφος. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σας κάνει ευτυχισμένους, ίσως και πάρα πολύ σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς οι Σκορπιοί δεν παίζεστε στο σεξ… Κρατάτε μυστική τη σεξουαλική πλευρά σας, αλλά όταν είναι κάποιος στο κρεβάτι μαζί σας πρέπει να προσέχει! Είστε το ζώδιο του σεξ, της γέννησης, του θανάτου και της αναγέννησης και έχετε την ικανότητα να εξερευνήσετε τα σκοτεινά μέρη της ψυχής, εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να προχωρήσουν. Ας πούμε απλά ότι σας αρέσει η «ένταση». Έχετε πολύ ισχυρή λίμπιντο χωρίς ταμπού.

Βλέπετε το σεξ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τα μυστικιστικά βάθη της συγκίνησης, των συναισθημάτων και της ψυχής του αγαπημένου σας. Υπόσχεστε μόνο πάθος. Αλλά μερικές φορές γίνεστε καταναγκαστικοί και βασανιστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς οι Τοξότες είστε χαρούμενοι στον έρωτα, στην αγάπη και το ρομαντισμό. Επιζητάτε το ελεύθερο σεξ, τον ελεύθερο έρωτα, να προσφέρονται απλόχερα τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε επιλεκτικοί, αλλά άλλες φορές επιλέγετε να παραμείνετε μόνοι και άλλες, βιώνετε τον έρωτα μέσα από σύντομες περιπέτειες, ξέρετε εσείς. Το πιθανότερο είναι να έχετε περιστασιακό σεξ με φίλους ή αγνώστους. Το ανοιχτό μυαλό σας, σας κάνει κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικούς. Όταν βάλετε στόχο με το βέλος σας, κτυπάτε ακριβώς στο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε σοβαροί και δεν κάνετε ποτέ ανοησίες. Πολλοί θα σας πουν ότι δεν είστε ιδιαίτερα σέξι, αλλά αυτό το λένε γιατί φαίνεστε συντηρητικοί. Καίτε από πάθος αλλά δεν το ξέρετε μέχρι να το ανακαλύψετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε και χωρίς σεξ. Ξέρετε είστε πολύ φιλόδοξοι και λίγο κουραστικά πλάσματα και μερικές φορές άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα για σας.

Η σκέψη του περιστασιακού σεξ σας τρομάζει. Θα αράξετε σε μία σχέση όπου υπάρχει κατανόηση και που ο εραστής σας, σας ηρεμεί και μπορεί να βγάλει προς τα έξω τη σεξουαλικότητά σας και τον εσώτερο εαυτό σας. Είστε λίγο ντροπαλοί και δεν εμφανίζετε δημόσια την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ζώδιο του Αέρα, όπου τα πάντα είναι παράξενα, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα, και το σεξ πολύ δυνατό. Είστε ο …εφευρέτης του σεξ, αυτός που έχει τις πιο εφευρετικές και δημιουργικές ιδέες όταν πρόκειται για το κρεβάτι. Τα παιχνίδια, οι νέες θέσεις, τα ερωτικά λόγια σας ανάβουν στη στιγμή.

Έχετε, επίσης, μια παράξενη ικανότητα να διαχωρίζετε το συναίσθημα από το σεξ. Σε μια ερωτική σχέση πειραματίζεστε και είστε ανοιχτόμυαλοι αλλά δεν είστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό δεν είναι επειδή δεν σας νοιάζει, αλλά επειδή είστε αυτάρκεις και αναμένετε από τον εραστή σας να είναι κι αυτός έτσι.

ΙΧΘΥΣ
Εσείς είστε γεμάτοι με συναισθήματα και έχετε την επιθυμία να κρύψετε κάτω από τα σκεπάσματα τις ερωτικές σας διαθέσεις. Για σας η αγάπη και το σεξ είναι ένα και το αυτό και το σεξ είναι μια όμορφη φαντασίωση όπου θέλετε να βυθίσετε τον εραστή σας. Είστε τόσο ελκυστικοί και ρομαντικοί αλλά ο ρευστός χαρακτήρας σας δεν βλέπει κανένα σύνορο μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου.

Το σεξ μέσα ή κοντά σε νερό σας εξιτάρει πολύ. Μια βουτιά στη θάλασσα θα ήταν ό, τι καλύτερο, και το αισθησιακό σεξ είναι number one για σας. Ενώ είστε σεξουαλικοί, το σεξ δεν είναι για σας πραγματικά προτεραιότητα εκτός κι εάν πρόκειται να θεραπεύσετε τον εραστή σας με αυτό.

Send to Facebook

Mπορεί να ξεπεραστεί, ενδεχομένως και χωρίς φάρμακα

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να ξεπεραστεί, ενδεχομένως και χωρίς φάρμακα, αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα Μπορείτε να τρέξετε τόσο γρήγορα όσο όταν ήσασταν 20 χρονών; Να κλωτσήσετε τη μπάλα τόσο δυνατά όσο κάποτε; Πιθανότατα όχι. Όμως ακόμα κι αν μεγαλώνουμε υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι για να μείνουμε ενεργοί...

29/05/2019 10:36

Δείτε ποια είναι..

Κι ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο, όσον αφορά την απιστία, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα κάποιου που δείχνουν πως έχει πιθανότητες να απατήσει. Για παράδειγμα, αν αποζητούν τον θαυμασμό, μπορεί να δυσκολεύονται να αντισταθούν στο να αποζητήσουν προσοχή εκτός της σχέσεις. Φυσικά, αν κάποιος...

27/04/2019 14:03

Νέα έρευνα

Ένα δεκάλεπτο μασάζ ποδιών μπορεί να γίνει ο δρόμος για την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η πίεση και το τρίψιμο των πελμάτων προκαλεί αύξηση της ωκυτοκίνης, γνωστής και ως ορμόνης της αγκαλιάς, του έρωτα και της αγάπης. Στη μελέτη, 40 ενήλικοι άντρες υποβλήθηκαν...

10/01/2019 16:28

Ποιες γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία

Θέλετε να καταλάβετε αν μια γυναίκα έχει ροπή στην ... απιστία; Τότε να την κοιτάτε στα δάκτυλα, όπως έδειξε έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις των ερευνητών. Σύμφωνα με την έρευνα, με επικεφαλής την Eiluned Pearce, τα δάκτυλα των γυναικείων χεριών αποτελούν ένδειξη απιστίας. Ειδικότερα, όπως...

05/12/2018 17:30

Ποια βρίσκεται στο Νο 1;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Pornhub, αυτές είναι οι δέκα δημοφιλέστερες πορνοστάρ αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Τα κορίτσια του Pornhub αποτελούν...

01/12/2018 16:22

Oι άντρες τα «φουσκώνουν»... οι γυναίκες κρύβουν επιμελώς

Σας έχει τύχει ποτέ να σας ρωτήσει το ταίρι σας πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχατε στο παρελθόν; Αν ναι, είπατε την αλήθεια; Μάλλον όχι, όπως κάνουν άλλωστε οι περισσότεροι... Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες αποκρύπτουν το σεξουαλικό ιστορικό τους στον σύντροφό τους, χωρίς βέβαια τα δύο φύλα να ακολουθούν την ίδια......

21/11/2018 16:28

Δώσε προσοχή φίλη μου

Ως γνωστόν άντρες και γυναίκες διαφέρουμε και μάλιστα σημαντικά κάτι το οποίο λες και άκρως ενδιαφέρον. Υπάρχουν ωστόσο κάποια δικά μας βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι κυριολεκτικά αφόρητα. Όχι τόσο για εμάς τις ίδιες, αλλά για τους άντρες. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 από αυτά, που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντέξει λεπτό! 1....

07/11/2018 09:31

Mελέτη Τούρκων ερευνητών

Οι άνδρες που βουρτσίζουν τακτικά τα δόντια τους, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τους κινδύνους ανάπτυξης παθήσεων των ούλων, είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, σε σχέση με εκείνους που δεν φροντίζουν την υγιεινή του στόματός τους. Αυτό προκύπτει από μελέτη Τούρκων ερευνητών, οι οποίοι συνέκριναν τα...

01/11/2018 19:57

Σου εξηγεί πώς πρέπει να αντιδράσεις

Η Μαρίνα Μόσχα, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια σου εξηγεί πώς πρέπει να αντιδράσεις αν ο σύντροφός σου επιμένει να έχετε σωματική επαφή. «Ο σύντροφός μου με πιέζει να κάνουμε σεξ!» Αν ο σύντροφος πιέζει και δεν σέβεται το δικό σου όχι, σημαίνει πως δεν σε σέβεται ως προσωπικότητα και δεν είναι αντάξιός σου ως άτομο. Βέβαια,...

30/10/2018 15:40

Το σεξ μαζί του πάντως δεν το μισείς σε καμία περίπτωση

Από μικρές μαθαίνουμε ότι η ερωτική συνεύρεση μεταξύ δύο ανθρώπων γίνεται όταν αγαπιούνται ή όταν τουλάχιστον αρέσει ο ένας στον άλλον με σκοπό την απόλαυση ή την αναπαραγωγή. Αν η σύγχρονη καθημερινότητα μας έμαθε κάτι για το σεξ, αυτό είναι ότι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους κατά τη στιγμή της ερωτικής επαφής μπορούν να υπάρχουν...

27/10/2018 22:50

Aντρική εξομολόγηση

Όχι δεν είμαστε τέλειες και ναι ένας άντρας είναι σε θέση να το δει αυτό. Επίσης μερικές φορές μπορούμε να γίνουμε και πολύ εκνευριστικές, με αποτέλεσμα να σκέφτονται σοβαρά να εξαφανιστούν. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις 7 πιο εκνευριστικές γυναικείες συμπεριφορές, όπως μας τις εξομολογήθηκαν οι καλοί μας φίλοι. 1. Δεν θέλουμε...

22/10/2018 09:59

Αποκάλυψη

Πολλές οι συζητήσεις γύρω από το σεξ και πώς θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τον/την σύντροφό μας. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 4 πράγματα που ερεθίζουν περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, έχει επικρατήσει η άποψη, ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θέλουν τα γλυκούλικα και τρυφερά...

14/10/2018 16:06

Back to Top